40 dakikalık ayrıntılı Starfield oynanış görüntüsü sızdı

admin

casino siteleri
Sık sık olduğu üzere, tanınan oyunların oynanış görüntüleri piyasaya sürülmeden haftalar evvel sızdırılıyor. Misal formda, Starfield’ın 40 dakikalık oynanış görüntüsü YouTube’a ve X’e sızdırıldı. Bu içeirk hazırlandığı sırada iki platformda da yayında olan görüntüler oyuna dair epey fazla ayrıntıyı oyunculara sunuyor. Öte yandan bu görüntülerin yayından kaldırılması an sorunu lakin Starfield’ın çıkışı yaklaştıkça bu stil daha fazla görüntü ortaya çıkacaktır.

Starfield’ın oynanışı kusursuz görünüyor

Starfield, 6 Eylül 2023 tarihinde Xbox Series S / X ve PC platformlarına çıkış yapacak. 31 Ağustos tarihinde ise inceleme ambargosu kalkacak. Hasebiyle görüntülerden izleyebilecek olsanız da bu yazıda sürpriz bozucu bir söze yer vermeyeceğiz. Bununla birlikte oyunu sızdıran kişi Starfield’ın Constellation Edition sürümünü oynuyor, yani içerik oluşturuculara ve eleştirmenlere gönderilen herkese açık QA sürümünü değil. Görüntüde oyunun bir Xbox Series X üzerinde oynandığı görülüyor.

Paylaşılan görüntüde beklendiği ve bir Bethesda klasiği olarak detaylı karakter yaratma ekranı gösteriliyor. Güçlü bir envanter dizaynıyla birlikte görsel olarak da oyunun kuvvetli olduğu görülüyor. Koşma ve ateş etme üzere animasyonlar, Bethesda Game Studios’un oyunlarında görülen olağan standartlardan çok daha yüksek dinamizm ve akışkanlık seviyesi sergiliyor. Animasyonların da tesiriyle oyunun Xbox Series X|S’de 30 FPS’ye kilitlendiğini fark etmek epey güçleşiyor.

Starfield, 6 Eylül 2023 tarihinde Xbox Series S / X ve PC platformlarına çıkış yapacak. Birinci günden Game Pass‘e gelecek olan Starfield fiyatı ise PC için 899 TL, Xbox Series X/S için ise 1150 TL olacak. Starfield Premium Edition PC fiyatıysa 1.299 TL olacak. Tıpkı sürümün Xbox Series X/S fiyatı ise 1.600 TL.

Yorum yapın

elektrik motoru üç iplik kumaş servo motor freni