WhatsApp, aramalarda IP adresini gizleyecek

admin

casino siteleri
WhatsApp, iletileri korumak için uçtan uca şifreleme üzere güvenlik tedbirlerine aslında sahip. Yakında eklenecek yeni saklılık özelliğiyle aramaların da daha inançlı gerçekleştirilmesi sağlanacak.

WhatsApp, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları sessize almak için bir seçenek sunuyor lakin bu bireyler Aramalar sekmesinde ve bildirimlerde görülebiliyor. Görünüşe nazaran, WhatsApp, daha uygun kapalılık ve güvenlik tecrübesi sunmak maksadıyla aramalara yeni özellik eklemek istiyor. WhatsApp Android beta 2.23.18.15 sürümünde IP adresini muhafaza seçeneği görüldü.

Arama kalitesini etkileyecek

Ayarlar – Zımnilik – WhatsApp Aramalar kısmından erişilebilen yeni seçenek, aramalar için ekstra güvenlik katmanı sağlıyor. WhatsApp, arama sırasında kendi sunucuları üzerinden inançlı bir formda transfer yaparak arayan kişinin pozisyonunuzu bulmasını zorlaştıracak. Lakin, WhatsApp bu seçenek etkinleştirildiğinde arama kalitesinin biraz düşebileceğini belirtiyor.

WhatsApp, bu özelliğiyle arama datalarına dayanarak fizikî pozisyonu takip etmeye yönelik muhtemel teşebbüslere karşı ekstra bir müdafaa katmanı sağlamayı amaçlıyor. Sonuçta kullanıcılar, daha inançlı aramalar gerçekleştirecek ve pozisyon bilgilerinin tesirli bir halde korunmasını sağlayabilecek. Aramalar için IP adresini muhafaza özelliği şu anda geliştirilme evresinde.

Yorum yapın

elektrik motoru üç iplik kumaş servo motor freni