1.000 beygirlik elektrikli üstün araba: Fisker Ronin

admin

casino siteleri

Fisker, Product Vision Day 2023 aktifliği ile 4 yeni elektrikli araba modelini tanıtmıştı. Farklı segmentlerde yer alan elektrikli modellerini tanıtan ve Tesla’yı gözünü kestiren Fisker, yeni elektrikli harika araba modeli Ronin’in ayrıntılarını ve yeni fotoğraflarını paylaştı.

Fisker’den 2’si 1 ortada otomobil

Fisker’in düzenlediği aktiflikte en çok dikkat çeken model hiç kuşkusuz Fisker Ronin modeli oldu. Dünyanın birinci dört kapılı üstü açılır arabası olarak nitelendirilen Ronin, çıkarılabilir karbon fiber tavanı ile epey dikkat çekiyor. Tesla Roadster modeline rakip olması beklenen yeni arabanın 2025 yılının sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

2’si 1 ortada bir araba olarak yorumlanan Fisker Ronin’in metal tavanı açıldığında tam bir üstü açık spor araba imajında olacak. Şirket ayrıyeten aracın metal tavanı ve kapılarının yeni elektrikli araba için geliştirilen bir akıllı telefon uygulaması ile açılıp kapanabileceğinin de altını çiziyor.

Yeni elektrikli spor arabanın gövdesinin altında 1.000 beygirden daha fazla güç üretebilecek elektrikli motorların yatacağı açıklandı. Hafif gereçler kullanılarak üretilen arabanın bu sayede 275 km/s sürate ulaşabileceği ve 0’dan 100 km/s sürate yaklaşık 2 saniyede ulaşabileceği belirtiliyor. Yeni elektrikli harika arabanın menzili de yaklaşık 1.000 kilometre olacak.

Fisker, Ronin modelinin iç yer görsellerini de bizlerle paylaştı. Adeta bilim-kurgu sinemalarından çıkmış üzere görünen kokpitte 17,1 inçlik bilgi-eğlence sisteminin hakimiyetinde. Şoförün bilgilendirilmesi için direksiyon üzerinde konumlandırılan bir başka ekran ise hakikaten çok dikkat cazip görünüyor.

Fisker, Ronin modeli için şimdiden ön siparişleri almaya başladı. 2 bin dolarlık sipariş bedeli ile sıraya girilecek arabadan yalnızca 999 adet üretilecek. Fisker’in elektrikli muhteşem arabası için istediği sayı ise 385 bin dolar.

Yorum yapın

elektrik motoru üç iplik kumaş servo motor freni