2 ay boyunca paklık yapabiliyor: DreameBot L20 Ultra!

admin

casino siteleri

Akıllı robot süpürgelerin birinci çıktığı periyotları hatırlarsınız. Küçük çocuklar, kediler robot süpürgelerden korkardı. Ancak ortadan geçen süreçte hem çocuklar hem kediler hem de biz kullanıcılar robot süpürgelerin varlığına alıştık. Pekala uygun fiyatlı bir akıllı robot süpürge var desek ilginizi çeker miydi? Sizler için DreameBot L20 Ultra modelini anlattık. İşte Dreame markası ve detayları…

Uygun fiyatlı DreameBot L20 Ultra!

Artık her meskende tahminen de her genç kızın çeyizinde olması gerektiğini düşündüğümüz bir eserle beraberiz. Bu videomuzda ShiftDelete.Net kurucusu Hakkı Alkan IFA 2023 fuarında Dreame standında sizin için DreameBot L20 Ultra modelini anlatıyor. Akıllı robot süpürgenin ayrıntılarına aşağıdaki ilişkiye tıklayarak ulaşabilirsiniz. İşte görüntümüz ve güzel seyirler…

DreameBot L20 Ultra hakkında daha fazla bilgi: https://bit.ly/44WA4dj

ShiftDelete.Net’in kurucusu Hakkı Alkan’da bir Dreame marka akıllı robot süpürgeye sahip. Görüntü içerisinde kendisinin uzun kullanım yorumlarına da ulaşabilirsiniz. Onun dışında videomuzda sizler için DreameBot L20 Ultra modelini anlattı. Öncelikle bu arkadaşa bir robot süpürgeden çok akıllı robot süpürge dememiz gerektiğini belirtelim.

Ardından özelliklerine geldiğimizde DreameBot L20 Ultra tam 7 bin Pa pahasında emiş gücüne sahip. Bu bedel ile birlikte piyasada ekseriyetle 2 bin ile 4 bin Pa ortasında değişen emiş güçlerine kıyasla epey güçlü. Ayrıyeten DreameBot L20 Ultra sahip olduğu kauçuk fırça sayesinde kıl, tüy üzere hususları takılmadan kolaylıkla süpürebiliyor.

Toz ve döküntüleri süpürmesinin yanında parke ve fayans yüzeylerinizi rahatlıkla parlatacak 2 adet mop ayağına sahip. Bu ayaklar döner başlıklı olmasıyla birlikte derinlemesine bir paklık sunar. Ayrıyeten paspas modunda sahip olduğu kir algılayıcı sensör sayesinde bilhassa muhtaçlık duyulan alanlarda paspas yaparak güç tasarrufu da sağlıyor.

DreameBot L20 Ultra modelinin sahip olduğu öteki akıllı özelliklerse videomuzda yer alıyor. Görüntümüzü izlemeyi, beğenmeyi yorum yapmayı ve hala abone değilseniz ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olmayı unutmayın!

Yorum yapın

elektrik motoru üç iplik kumaş servo motor freni